Këngë popullore të Luftës N. çl. dhe të periudhës së ndërtimit socialist / [pregatitur nga Qemal Haxhihasani dhe Agron Fico ; redaktor përgjegjës : Zihni Sako].

By: Haxhihasani, Qemal
Contributor(s): Fico, Agron
Language: Albanian Publisher: Tiranë : Universiteti Shtetëror i Tiranës, Instituti i Folklorit, 1969-.Description: v : illus ; 22 cm.
Holdings
Item type Home library Collection Shelving location Class number Copy number Status Date due Barcode Item reservations
Book Book British Museum
Royal Anthropological Institute Round Reading Room KVPA [HAX-] (Browse shelf(Opens below)) 1 Available L39071
Total reservations: 0

Retrospective